Vicente Gandia wederom present op Amsterdam Wine Festival

Vicente Gandia, uitgegroeid tot het grootste Spaanse wijnmerk in de Nederlandse horeca, is wederom present op Amsterdam Wine Festival!

Met meer dan 130 jaar wijnexpertise en de 4e generatie aan het roer staat Vicente Gandia klaar voor een toekomst vol innovaties. Het Spaanse wijnhuis heeft zich toegelegd op de uitbreiding van hun portfolio en produceert wijnen in maar liefst 9 verschillende regio’s. In 1 van de regio’s genaamd Utiel Requena, vlakbij Valencia, heeft Vicente Gandia haar eigen bodega Hoya de Cadenas.

amsterdam-wine-festival-wijnhuis-orbwijn-vicente-Gandia

Vicente Gandia biedt vandaag de dag naast de wijnen uit Valencia en Utiel-Requena dus een scala aan wijnen van andere Spaanse herkomsten. De filosofie van Vicente Gandia is door de jaren heen hetzelfde gebleven: wijnen maken die jaar na jaar betrouwbaar van kwaliteit zijn, toegankelijk en goed doordrinkbaar, altijd met een uitzonderlijk prijs-kwaliteitverhouding.

Vicente Gandia onderscheid zich daarnaast door zich op duurzame druiventeelt te richten en krijgt ieder jaar de hoogste beoordeling in de BRC en IFS standaarden.

amsterdam-wine-festival-wijnhuis-vicente-Gandia

Kom vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 september naar het Amsterdam Wine Festival en drink de fantastische wijnen van Vicente Gandia!