Masterclass – Bourgondisch Lifestyle met Zuid Afrikaanse wijnen

Dit wil je niet missen! De beste kazen van Bourgondisch Lifestyle in combinatie met wijn. Met Zuid Afrikaanse wijnen wel te verstaan. Ervaar deze unieke sensatie en wees er snel bij want deze Masterclass onder leiding van onze top sommelier en kaas deskundige zijn beperkte plaatsen

Welke kaas ga jij ervaren naast een glas pinotage?

Waan je op een Estate in Stellenbosch en proef de unieke eigenschappen van dit bijzondere land. Sluit je ogen, droom weg, ruik, proef en ervaar Zuid Afrika met de heerlijke kazen van Bourgondisch Lifestyle.

Tasting Zuid Afrika met kazen van Bourgondisch Lifestyle

Onder leiding van een top sommelier ga je drie verschillende Zuid Afrikaanse wijnen proeven in combinatie met de kazen van Bourgondisch Lifestyle. De wijnen zijn unieke wijnen uit Zuid Afrika en vertegenwoordigen het land. Denk aan een de kenmerkende Chenin Blanc oftewel Steen die zo goed gedijd in het klimaat van Zuid Afrika. Welke kaas past hierbij? Proef de wereldberoemde Pinotage druif uit Stellenbosch met kaas. Pinotage de kruising tussen Pinot Noir en Cinsault (maar goed dat wist iedereen natuurlijk). Een Syrah uit het zuidelijkste puntje van Zuid Afrika mag niet ontbreken met een kruidigere stuk kaas natuurlijk.

Facts:

Aantal personen: 7 - 20 personen per tasting
Kosten per tasting: €25,- per persoon
Duur: 30 minuten
Aantal wijnen: 4 exclusieve uitgekozen wijnen met kazen

Het Leidinghuis

Verborgen in de twee halfronde uitbouwen van de Gashouder schuilt het Leidinghuis. Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde deze bijzondere ruimte met originele details uit de fabriekstijd in een eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Deze plek hebben wij gereserveerd voor exclusieve workshops voor onze bezoekers.