Masterclass – Bourgondisch Lifestyle kaas en Italiaanse wijn

Masterclass – Bourgondisch Lifestyle kaas en Italiaanse wijn

La dolce vita. Het zoete leven.. en niets zo belangrijk in het leven van Italianen is eten en wijn.. heel veel verschillende soorten wijn. Fantastische wijnen die je nergens anders in de wereld tegenkomt. Ook geen goed gelukte kopieën. Denk aan de keizer uit Piemonte, de ‘Barolo’. Of ga iets meer oostwaarts en je vindt de ‘Amarone della Valpolicella’. Ooit gehoord van Chianti? Moeten wij je meer vertellen of ga je het zelf ervaren in deze proeverij? Onze vrienden van Bourgondisch Lifestyle hebben speciaal de kazen uitgekozen voor deze wijn spijs proeverij.

Italië proeverij

Proef Italië in het Leidinghuis. Onder leiding van onze wijnspecialist kun je 4 proefglazen uitsluitend uit Italië proeven. Wat maakt dit land zo uniek? We kunnen het je uitleggen, maar niets is zo sterk als de ervaring. Even een paar namen die het water in je mond laten lopen: Ripasso, Barbaresco, Brunello di Montalcino, Prosecco spumante, Negro Amaro… in combinatie met de mooiste kazen van Bourgondische Lifestyle.

Facts:

Aantal personen: 7 - 20 personen per tasting
Kosten per tasting: €25,- per persoon
Duur: 30 minuten
Aantal wijnen: 4 exclusief uitgekozen wijnen uit Italië en kazen van Bourgondisch Lifestyle

Het Leidinghuis

Verborgen in de twee halfronde uitbouwen van de Gashouder schuilt het Leidinghuis. Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde deze bijzondere ruimte met originele details uit de fabriekstijd in een eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Deze plek hebben wij gereserveerd voor exclusieve workshops voor onze bezoekers.