Masterclass – Bourgondisch Lifestyle kaas en Spaanse wijn

Masterclass – Bourgondisch Lifestyle kaas en Spaanse wijn

España Por Favor! Het leven is er allemaal lekker tranquilo en de wijnen niet te versmaden. Of je nu Albarino drinkt met oesters of een goed glas Rioja Reserva drinkt met Jamon Iberico. Het leven is goed! Het veelzijdige Spanje zal worden vertegenwoordigd in deze workshop met 3 exclusief geselecteerde glazen door onze huissommelier. Nog even een paar druiven waarbij de mondhoeken omhoog gaan, Tempranillo, Verdejo Viura… Deze wijnen worden begeleid met de Spaanse kazen van Bourgondisch Lifestyle

Spaanse wijnen in combinatie met kazen van Bourgondisch Lifestyle
Proef Spanje in het Leidinghuis. Onder leiding van een sommelier kun je 3proefglazen uitsluitend uit Spanje proeven. Wat maakt dit land zo uniek? We kunnen het je uitleggen, maar niets is zo sterk als de ervaring. Ervaar de typische druivenrassen zoals Tempranillo en Verdejo die veelvuldig worden aangeplant in Rioja en Rueda. Macabeo en Viura zullen wellicht ook een rol gaan spelen tijdens de tasting. Laad je verleiden in combinatie met de spijs kazen van Bourgondische Lifestyle.

Facts:

Aantal personen: 7 - 20 personen per tasting
Kosten per tasting: €20,- per persoon
Duur: 30 minuten
Aantal wijnen: 3 exclusieve uitgekozen Spaanse wijnen en kaas

Het Leidinghuis

Verborgen in de twee halfronde uitbouwen van de Gashouder schuilt het Leidinghuis. Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde deze bijzondere ruimte met originele details uit de fabriekstijd in een eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Deze plek hebben wij gereserveerd voor exclusieve workshops voor onze bezoekers.