Masterclass – Bourgondisch Lifestyle kaas en Franse wijn

Masterclass – Bourgondisch Lifestyle kaas en Franse wijn

Vive la France! Dat doe je op het Amsterdam Wine Festival met de geweldige Franse wijnen en kazen. De wijnen uit Frankrijk en de kazen zijn van onze vrienden van Bourgondisch Lifestyle. Laat je verrassen door de wijnen uit de Lanquedoc en laat je zintuigen prikkelen door te kijken welke wijnen er het beste passen bij de kazen. Is dat bijvoorbeeld een Sauvignon Blanc bij een fromage de chévre of een Comté d’ Abondance met een krachtige Syrah. Laat het de sommelier en de matre uitleggen

Franse wijnen in combinatie met kazen van Bourgondisch Lifestyle
Proef Frankrijk in wijn en kaas. Onder leiding van een sommelier kun je 4 proefglazen wijn in combinatie met kaas. Wat maakt deze combinatie zo uniek? We kunnen het je uitleggen, maar niets is zo sterk als de ervaring.

Facts:

Aantal personen: 7 - 20 personen per tasting
Kosten per tasting: €25,- per persoon
Duur: 30 minuten
Aantal wijnen: 4 exclusieve uitgekozen Franse wijnen en kaas

Het Leidinghuis

Verborgen in de twee halfronde uitbouwen van de Gashouder schuilt het Leidinghuis. Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde deze bijzondere ruimte met originele details uit de fabriekstijd in een eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Deze plek hebben wij gereserveerd voor exclusieve workshops voor onze bezoekers.