Masterclass – Kendall Jackson (USA)

Masterclass – USA – Kendall-Jackson

California, Napa Valley, Golden Gate Bridge and a lot of Chardonnay. De Amerikaanse wijnen zijn zoals de Amerikanen zelf. Veel te dik en veel te overdreven, maar op zn tijd is dat heerlijk. Ik chargeer op dit moment want de wijnen die wij hier ten toon spreiden hebben wel degelijk karakter. Fantastische rijke Chardonnays afgewisseld met fruitige Zinfandel en krachtige Cabernet Sauvignons. Sanoma County is de bakermat van deze Amerikaanse wijntasting van de wijnen van Kendall Jackson. Laat je verrassen!

Kendall Jackson USA proeverij
Proef Amerika in het Leidinghuis. Onder leiding van een sommelier kun je 4 proefglazen uitsluitend uit de Verenigde Staten proeven. Wat maakt dit land zo uniek? We kunnen het je uitleggen, maar niets is zo sterk als de ervaring. Ervaar het typische druivenras Zinfandel die veelvuldig worden aangeplant in de VS, maar ook de Chardonnays die nergens anders op deze manier gemaakt worden.

Facts:

 [Deze workshop is uitverkocht voor vrijdag 27 september]

Aantal personen: 7 - 20 personen per tasting
Kosten per tasting: €25,- per persoon
Duur: 30 minuten
Aantal wijnen: 4 exclusieve uitgekozen wijnen

Het Leidinghuis

Verborgen in de twee halfronde uitbouwen van de Gashouder schuilt het Leidinghuis. Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde deze bijzondere ruimte met originele details uit de fabriekstijd in een eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Deze plek hebben wij gereserveerd voor exclusieve workshops voor onze bezoekers.